Smartree își extinde prezența în țară și deschide al patrulea birou, la Craiova

Unul dintre liderii din România pe piața de externalizare a proceselor de HR inaugurează cel de-al treilea punct de lucru al companiei, în afara Bucureștiului, care va oferi servicii de externalizare calcul salarial și administrare personal.

Această mutare face parte din strategia de extindere a companiei, iar noul birou va deservi întreaga regiune, dar și o parte dintre noii clienți Smartree. Potrivit reprezentanților companiei, Craiova este unul dintre punctele de interes ale momentului și cunoaște un grad exponențial de extindere. Această evoluție se datorează numeroaselor parcuri industriale, centrelor de suport și dezvoltare software, pentru aplicații de tip enterprise, dar și facilităților de producție din industria de automobile.

Aici se află și unul dintre cele mai mari centre universitare din țară. Asta înseamnă un mediu de business competitiv, în plină dezvoltare, care poate deservi  companii multinaționale din zonele cele mai diverse, cum este și cazul clienților Smartree. „Am ales Craiova în urma consultării unor studii despre piața muncii din Romȃnia, dar și despre posibilitățile de dezvoltare pe diverse regiuni. Am văzut o oportunitate în a deschide un birou aici și am început să testăm piața. Am găsit oameni extrem de bine pregătiți în acest domeniu, care se potrivesc profilului pe care îl căutam, și așa a început totul”, declară Adrian Stanciu (foto), CEO Smartree.

În prima fază, echipa din Craiova va fi formată dintr-un Team Leader și doi sau trei specialiști, însă ea se va mări progresiv, pe măsură ce va crește numărul de clienți, dar și de  servicii oferite. Înainte de începerea activității, noii angajați vor beneficia de un training intern, în urma căruia se vor familiariza cu toate procedurile și standardele de customer care Smartree.

În acest moment, Smartree are 85 de angajați, în centrele din Bucuresti, Pitești și Timișoara. Compania oferă o gamă completă de servicii, precum salarizare, administrare de personal, analiză și raportare pentru management, recrutare, muncă temporară sau consultanță în domeniu. Cei peste 180 de clienți sunt majoritar companii multinaționale, dar printre ei se numără și firme cu capital romȃnesc. Smartree, companie înființată în anul 2000, procesează 600.000 de angajați anual.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close