Smartree Romania are un nou director operațional

Liderul pieței de externalizare a serviciilor de HR, cu afaceri anuale de peste 14 milioane de euro, o numește pe Anamaria Borza în funcția de director operațional, din 1 iulie.

Anamaria Borza a activat, timp de 13 ani, în zona serviciilor de payroll. S-a alăturat echipei Smartree în 2009 și a ocupat succesiv pozițiile de Consultant Implementare, Manager Implementare și CTO – Chief Technology Officer. În calitate de CTO Smartree, a coordonat, timp de șase ani, o echipă de aproape 30 de specialiști în implementare, suport și dezvoltare de  aplicații software, alături de care a derulat proiecte ce au venit în sprijinul clienților Smartree, prin automatizarea și eficientizarea fluxurilor de HR. Anamaria Borza preia poziția de director operațional de la Raluca Dinică, care va părăsi compania după mai bine de zece ani.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Activitatea departamentului Operațional reprezintă core business-ul Smartree. Departamentul procesează lunar activitatea a peste 50.000 angajați din cele 200 de companii partenere Smartree. Anamaria Borza este cea mai indicată persoană să coordoneze activitatea acestui department și să-i ofere continuitate. A fost implicată, de-a lungul timpului, în majoritatea proiectelor Smartree, are o experiență considerabilă în îmbunătățirea prin tehnologie a proceselor HR și poate veni cu o perspectivă nouă, interesantă, din zona tehnică spre cea operațională”, spune Adrian Stanciu, CEO Smartree.

Poziția de CTO rămasă vacantă va fi preluată de Eduard Pînzariu, care ocupa funcția de Program Director Smartree. În noua poziție, el va fi responsabil cu execuția strategiei din zona de tehnologie, mai exact aceea de a asigura că suita de aplicații HCM dezvoltate intern de Smartree va continua să ramână principala opțiune a companiilor în procesul lor de automatizare și digitalizare a fluxurilor de resurse umane. Are o experiență vastă în zona de management strategic pentru produse și servicii software, dar și în managementul echipelor. A fost implicat în toate etapele importante ale dezvoltării Smartree, cu precădere în evoluția componentei software, și a fost unul dintre primii angajați Smartree.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close