Société Générale European Business Services are un nou director executiv

Consiliul de Administrație al Société Générale l-a numit pe Matthieu Pasquier în funcția de Chief Executive Officer al Societe Generale European Business Services (SG EBS).

În calitate de director executiv al SG EBS, Matthieu Pasquier va prelua strategia Grupului de a continua creșterea semnificativă și dezvoltarea companiei pe piața românească. El îl înlocuiește pe Philippe Garcet, care a contribuit, în ultimii trei ani, la transformarea SG EBS într-una dintre cele mai importante companii de outsourcing din România, cu o dezvoltare constantă, ce a determinat creșterea la un nivel de peste 1.500 de angajați în șapte ani.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Voi folosi toate experiențele mele anterioare și tot sprijinul necesar oferit de colegii mei pentru a continua strategia de transformare a Grupului. De asemenea, voi menține activitățile de CSR drept o prioritate pentru companie și mă voi implica cât mai mult posibil, deoarece cred cu tărie că responsabilitatea socială este o componentă obligatorie în dezvoltarea locală a unei companii”, declară noul CEO al SG EBS.

Matthieu Pasquier s-a alăturat grupului Société Générale în 1991, în Departamentul de Inspecție IT, și de atunci a avut diverse roluri de conducere în operațiunile SGSS, în Johannesburg, Nantes, Luxemburg și India. Din 2014, a fost Head of SG GSC Chennai și Head of Operations SGSS pentru SG GSC. El va raporta direct către Sunil Shah, care a fost numit recent director global al centrelor de soluții Société Générale din India și România.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close