Société Générale European Business Services extinde birourile din West Gate cu încă 2.600 mp

Parcul de afaceri West Gate din vestul Bucureștiului, deținut de Genesis Property, semnează cea de-a șasea extindere consecutivă a Société Générale European Business Services.

Suprafața închiriată de companie ajunge astfel la 17.000 mp. Contractul semnat cu West Gate expiră în 2024. „Continuăm dezvoltarea operațiunilor noastre în România, prin extinderea birourilor din West Gate, cu încă 2.600 mp. Desfășurarea activității într-o singură locație reprezintă un avantaj pentru construirea unui climat organizațional care încurajează coeziunea și colaborarea. În birourile noastre lucrează peste 1.400 de angajați, iar extinderea ne va permite să ajungem în viitor la 2.000 de angajați. Calitatea serviciilor oferite și flexibilitatea proprietarului, în ceea ce privește nevoia noastră de dezvoltarea continuă, au condus la adoptarea decizei de consolidare pe termen lung a parteneriatului cu West Gate”, declară Thierry Blain, COO al Société Générale European Business Services.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Suprafețele închiriate de compania franceză în West Gate au crescut de peste șase ori față de 2012. „Lucrăm la o strategie comună de consolidare a prezenței Société Générale European Business Services, într-o clădire dedicată exclusiv acestei companii. Continuăm să ne concentrăm anul acesta pe îmbunătățirea facilităților existente, dar și pe crearea unor facilități noi. West Gate va fi primul parc de birouri cu piscină și pistă de alergare, din vară”, explică Ștefan Tudos, vicepreședintele companiei Genesis Property.

Contractul cu Société Générale European Business Services pentru noul spațiu a intrat în vigoare la începutul acestui an. Printre „locatarii” West Gate se mai numără companii precum Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover. West Gate este amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, și este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 mp.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close