Softelligence Engineering angajează cel puțin 100 de programatori, până la finalul lui 2018

Softelligence Engineering – biroul deschis la Craiova, anul acesta, de Softelligence, companie specializată în servicii software de business – caută specialiști IT cu o experiență vastă, de peste opt ani, dar și personal entry-level, cu o activitate de până la doi ani în programare.

Echipele Softelligence Engineering vor deservi clienți din Marea Britanie, Olanda, Irlanda, Germania și SUA. „În ultimul an, am încheiat contracte cu jucători globali și recrutăm programatori pentru mai multe echipe de dezvoltare, persoane pasionate și motivate să construiască software care să conteze. Noile poziții din cadrul Softelligence Engineering vizează specialiști Microsoft .Net, dezvoltatori web cu expertiză în Javascript, Angular și React, programatori Java și Python, precum și specialiști în testare manuală și automată”, spune Sorin Găvănescu, Managing Partner, Softelligence Engineering.

Conform estimărilor companiei, piața craioveană a forței de muncă în domeniul IT este una matură și depășește 1.300 de specialiști. „Numărul programatorilor craioveni poate să crească constant, în următorii ani, printr-o bună colaborare cu universitățile locale de specialitate și o investiție susținută din partea firmelor IT, în formarea tinerilor din licee și facultăți. Cunoaștem bine domeniul în care activăm și folosim tehnologii inovatoare. Tocmai de aceea, le oferim angajaților Softelligence din București și Craiova posibilitatea participării la sesiuni de training de cel puțin două ori pe an, pentru a deprinde în cel mai scurt timp cele mai noi practici. Fără specialiști care să înțeleagă atât domeniul tehnologic, cât și nevoile de business ale clienților, nu putem avansa într-un mediu atât de competitiv”, continuă Teodor Blidăruș, Managing Partner Softelligence.

Divizia din Craiova, specializată în software engineering, este condusă de doi specialiști cu peste 12 ani experiență în domeniul IT – Sorin Găvănescu  și Șerban Ionescu -, în calitate de Managing Partners. „Ne orientăm spre deschiderea mai multor divizii Softelligence, care să deservească în mod aplicat nevoile în creștere ale companiei. În perioada următoare, Softelligence Engineering va gestiona dezvoltarea și implementarea unor proiecte software de anvergură, în special pentru clienții internaționali, de la design și arhitectura software, până la lansare în producție și servicii post-implementare”, menționează Teodor Blidăruș.

Pentru mai multe informații despre posibilitatea aplicării pentru pozițiile deschise în cadrul Softelligence Engineering, aplicanții pot scrie la adresa de e-mail: talent@softelligence.net.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close