SoftVision: zece „excursii” în lumea iOS, pentru studenții din Cluj-Napoca

Tinerii aflați la început de drum în IT, cei pasionați de tehnologia iOS sau care doresc să afle mai multe despre aceasta, dar și cei care sunt în căutarea unor proiecte care să-i ambiționeze, sunt așteptați în echipa SoftVision.

„Exploratorul” ideal este studentul în anul al III-lea sau al IV-lea, masterandul sau tânărul profesionist cu o gândire analitică, interesat de tehnologia iOS. Un mare plus sunt cunoștințele generale despre sistemul de operare Unix, cunoștințele de bază în C/C++ și OOP și stăpânirea limbii engleze. Sunt disponibile zece locuri, iar CV-urile pot fi trimise pe adresa training@softvision.ro, cu subiectul iOS pre-employment, până pe 24 aprilie.

Călătoria în lumea iOS va începe pe 16 mai, în Cluj-Napoca, iar atracția principală va fi programul de pre-employment. Acesta constă în cinci săptămâni, opt ore pe zi, alături de traineri SoftVision, cursuri teoretice, dar și lucrări practice pe proiecte. La final, participanții vor fi testați, iar cei care vor absolvi cu succes vor primi diplomă care atestă cunoștințele lor sau chiar o ofertă de angajare în cadrul echipei.

Cea mai mare companie IT din România va angaja 500 de specialiști, în 2016, în toate cele cinci orașe în care este prezentă, în România – Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara și Baia Mare -, și va ajunge la un număr de circa 2.000 de angajați, la nivel internațional.

DESPRE SOFTVISION

După o experiență de 18 ani pe piața de software development din România, cu sediul central în Cluj-Napoca și filiale în București, Iași, Timișoara, Baia Mare, dar și în SUA (Silicon Valley și Las Vegas), SoftVision dezvoltă peste 300 de proiecte, pentru 200 de clienţi din Europa şi SUA. Compania acoperă servicii şi produse de tip dezvoltare software, testarea și asigurarea calității, aplicații mobile, UI/UX Design, servicii de suport şi altele. În portofoliul de clienți apar companii de renume mondial, prezente în Top 500 Fortune, Silicon Valley şi Wall Street, din diverse domenii de activitate, precum cel financiar-bancar, telecomunicaţii, medical, educaţie sau media – Microsoft, Toshiba, Alcatel, Sharp, Swisscom și Sprint sunt câteva dintre ele.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close