S&T România are un nou director general

Din această lună, Nicoleta Macovei se alătură echipei S&T România, în funcția de General Manager.

Cu o experiență de peste 25 de ani în industria IT, Nicoleta Macovei a deținut funcții de conducere în mediul privat. A lucrat la companii precum Oracle, Kapsch, Asseco și este absolventă a facultății de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„M-am alăturat echipei S&T, unul dintre cei mai importanți integratori din regiune, cu convingerea că împreună cu colegii mei vom crește operațiunile companiei în România și vom întări încrederea și satisfacția, atât în cadrul echipei, cât și la clienții și partenerii noștri”, declară Nicoleta Macovei.

S&T AG lider de tehnologie, angajator a aproximativ 3.800 persoane, operează în mai mult de 25 de țări. Este listat la Bursa de Valori Frankfurt și face parte din indexul de schimb TecDax. S&T este furnizor de sisteme IT, de servicii și soluții, lider în Europa Centrală și de Est. În 2016, a preluat acțiuni în Kontron AG, unul dintre liderii mondiali în domeniul computerelor încorporate, și și-a mărit portofoliul de tehnologie proprietară în segmentele de aparate de uz casnic, cloud security, software și energie inteligentă. Această mișcare a transformat S&T într-unul dintre furnizorii de bază pe piețele internaționale de tehnologie, Industrie 4.0 și IoT (Internet of Things).

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close