Starbucks deschide încă o cafenea pentru corporatiștii din Pipera

Cel mai mare lanț de cafenele din lume a deschis a treia cafenea din zona Pipera. Cu această lansare, numărul cafenelelor deţinute de Starbucks în România a ajuns la 42.

Noua unitate, Pipera Metro, se află într-o clădire de birouri din zonă și se întinde pe 186,42 mp. Design-ul cafenelei include şi un perete pictat, creat special pentru a-i destinde pe clienţi şi pentru a-i ajuta să se deconecteze cu adevărat.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Cei care muncesc și sunt activi au mereu nevoie de o cafea de bună calitate şi acesta este motivul pentru care am decis să deschidem o nouă cafenea în zona Pipera, poate cel mai aglomerat hub corporate din Bucureşti. Noua lansare este dovada cererii crescute de spaţii de lucru şi de relaxare, ceea ce am şi urmărit să oferim la Pipera Metro. Iubitorii de cafea vor avea parte aici de o experienţă completă de relaxare şi socializare, dar şi de posibilitatea de a lucra remote”, declară Karol Żuradzki, director regional pentru România, Bulgaria și Serbia.

Ca parte din demersul de reponsabilizare pe care îl derulează Starbucks, cei care nu au timp să se bucure de experiența din cafenea își pot savura cafeaua preferată la pachet. Campania „Adu-ți propriul termos” presupune ca orice client Starbucks să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea, pentru a primi un leu reducere la orice cafea achiziționată. Astfel, clienții contribuie la protejarea mediului, prin limitarea consumului de hârtie, și consumă cafeaua Starbucks din cana sau termosul preferat.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close