Starbucks deschide o cafenea în clădirea Campus 6.1, în zona Politehnicii

La şase luni după intermedierea tranzacţiei cu Starbucks pentru locaţia din strada Lipscani, cea mai veche arteră comercială a Bucureştiului, firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox anunţă deschiderea unei noi locaţii a celui mai mare lanț de cafenele de pe piața locală.

Starbucks va opera ȋn Campus 6.1 un spațiu cu o suprafață de aproape 250 mp, cu o terasă generoasă, ce va avea legătură directă cu piaţeta proiectului, o zonă verde care va oferi Wi-Fi gratuit. Clădirea dezvoltată de grupul suedez Skanska şi noua cafenea Starbucks vor fi inaugurate ȋn acest an. Noua unitate Starbucks va fi situată la intersecţia dintre bulevardele Iuliu Maniu şi Vasile Milea, ȋn vecinătatea staţiei de metrou Politehnica.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Starbucks deține acum 20 unități în București, în timp ce rețeaua națională cuprinde 38 cafenele și este într-un amplu proces de expansiune. „Deschiderea din clădirea Campus 6.1 este modul nostru de a veni mai aproape de tinerii dinamici, care schimbă lumea prin munca lor și care au pus România pe harta internațională în lumea IT, de a-i ajuta să se cunoască și de a facilita schimbul de idei și proiecte la o cafea bună. Starbucks va deveni rapid un reper în zonă, un punct de întâlnire pentru studenți și antreprenori, un hub de idei și proiecte, dar și un loc de relaxare după o zi lungă și productivă”, declară Mateusz Sielecki, Regional Director Starbucks România și Bulgaria.

Proiectul Campus 6, care va mai cuprinde alte trei clădiri, va reprezenta un nou hub de birouri, menit să atragă companii de IT sau tehnice. Zona este un nou pol de interes și pentru studenţii Universităţii Politehnice şi pentru tinerii şi angajaţii din zonă.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close