Starbucks deschide o cafenea în Globalworth Campus

Globalworth a semnat un contract de închiriere cu Starbucks, pentru deschiderea unei cafenele în clădirea Tower 1, din complexul de birouri Globalworth Campus.

Noua cafenea Starbucks din Tower 1 va avea 200 mp, iar deschiderea este programată pentru ultimul trimestru al acestui an. Prima clădire de birouri din Globalworth Campus va integra și un restaurant Stradale, creat de Chef Foa, alături de echipa Flavours, ce va aduce un nou concept pe piața locală, urban jungle, pe o suprafață de peste 600 mp.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Atunci când dezvoltăm un proiect, pe lângă spații de lucru gândite în funcție de personalitatea chiriașilor noștri, avem în vedere să le oferim și o serie de facilități în imediata apropiere a biroului, pentru a le spori confortul. Completăm oferta de retail din Globalworth Campus cu o nouă cafenea Starbucks, unul dintre cele mai îndrăgite branduri din România, care va fi inaugurată până la finalul acestui an”, spune Ema Iftimie, head of Leasing la Globalworth.

Clădirea Tower 1 de pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu a fost finalizată în iulie 2017 și oferă o suprafață de 29.000 mp, închiriată către Amazon, Mindspace și Honeywell. Al doilea turn de birouri din cadrul proiectului, Tower 2, a fost livrat în aprilie 2018, cu o suprafață suplimentară de 28.000 mp. Chiriașii care își vor desfășura activitatea aici sunt Stefanini, Mazars, Chain IQ și P4Cards.

A treia clădire din Globalworth Campus, Tower 3, este în construcție și va avea o suprafață închiriabilă totală de circa 35.000 mp. Întregul complex de birouri beneficiază de 760 locuri de parcare, iar până la finalul anului viitor, proiectul va integra unul dintre cele mai mari centre de conferințe din București.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close