Startup-urile din Timiș pot „câștiga” un birou gratuit în Vox Technology Park

Câștigătorii se vor muta într-unul dintre birourile cu facilități de ultimă generație, din Vox Technology Park. În funcție de business și de mărimea echipei, biroul va avea între 50 și 150 de metri pătrați.

Prin intermediul campaniei Vox Your Startup, dezvoltatorii uneia dintre cele mai moderne clădiri de birouri din vestul țării oferă gratuit un birou în cel mai nou business hub din Timișoara, unui startup „inteligent și inovator”, pentru o perioadă de doi ani. Orice business cu mai puțin de doi ani vechime și care activează într-unul din domeniile IT, media, comunicare, administrativ sau financiar, și își desfășoară activitatea în județul Timiș, este eligibil pentru înscrierea în competiție.

Într-o primă fază, vor fi alese zece proiecte cu potențial. Va urma o discuție one-on-one între antreprenori și reprezentanții Vox Technology Park, după care vor fi declarate finaliste cele mai promițătoare trei proiecte. Acestea vor fi promovate și susținute de Vox Technology Park și supuse votului publicului pentru desemnarea câștigătorului, între 1 și 15 decembrie. Înscrierile sunt așteptate aici, până în 20 octombrie.

În acest fel, susținem ideile bune și contribuim activ la dezvoltarea acestora și nu în ultimul rând a orașului Timișoara. Credem în tineri și susținem inițiativa acestora; le oferim un loc în care să își pună ideile în aplicare, să creeze și să se dezvolte frumos.

Vox Techonology Park

Vox Technology Park este noua clădire de birouri clasa A din Timișoara, care oferă 26.000 de metri pătrați de spații de birouri pentru închiriat și până la 3.500 de metri pătrați pe etaj. Ansamblul dispune de cea mai mare suprafață disponibilă per etaj din Timișoara și își propune să găzduiască profesioniștii de top din vestul țării și se adaptează unui spectru larg de companii, fie că sunt companii mici, medii sau corporații. Clădirea dispune de acces biometric, parcări cu încărcătoare pentru mașini electrice, dușuri pentru bicicliști și multe altele. Terasa de circa 750 de metri pătrați, cu spațiu verde amenajat, este gândită pentru a oferi o atmosferă plăcută și relaxantă, chiar în incinta clădirii.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close