Stefanini dă startul unui program de internship plătit

Tinerii pasionați de tehnologie, care vor să-și înceapă cariera într-o companie multinațională de succes, sunt așteptați să se înscrie în programul de stagii care începe în septembrie.

Pentru înscriere, doritorii trebuie să-și trimită CV-ul, până pe 23 iulie, la adresa recruitmentemea@stefanini.com. Între 23 iulie și 10 august, vor fi invitați la sediul Stefanini, pentru un scurt test tehnic și o discuție face to face cu un coleg din echipa de recrutare și managerul care se ocupă de programul de internship.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Următoarea etapă va avea loc pe 13 august, când candidații vor fi invitați la un eveniment special – prima zi de Stefanini IT Marathon. Participanții vor afla mai multe lucruri despre companie și despre programul de internship, iar apoi vor fi împărțiți în mai multe grupe, în funcție de tehnologiile pe care le stăpânesc cel mai bine. Fiecare grupă va trebui să dezvolte un proiect și va fi susținută de un mentor dedicat, care să o ajute și să-i ofere feedback.

Trei zile mai târziu, în 16 august, în a doua zi de IT Marathon, echipele vor fi invitate să-și prezinte proiectele, iar apoi vor fi evaluate pe baza acestora. În 15 septembrie, cei selectați vor începe internship-ul plătit,  la sediul Stefanini din București.

Candidații ideali sunt studenți sau absolvenți entuziaști, „în permanență curioși despre tot ceea ce înseamnă tehnologie, software development sau testing și doritori să își starteze cariera cu o experiență grozavă într-o companie multinațională”, au cunoștințe de bază de QA, .Net, Java, Python, PHP, JS, Machine Learning, AR și BL, vorbesc fluent limba engleză, sunt disponibili pentru un program de lucru full-time, însă flexibil, lucrează bine în echipă și au o atitudine pozitivă.

Stefanini le propune un salariu atractiv și pachet de beneficii, training-uri de IT și soft skills, susținute de specialiști, oportunitatea de a dezvolta o carieră într-un mediu multicultural, plin de provocări, cameră de relaxare (unde se găsesc masă de foosball, ping pong, board games) și sesiuni de masaj la birou.

DESPRE STEFANINI

Este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Are o prezență directă în 40 de țări, prin 73 de birouri, cu un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Clienții sunt din sectoare precum servicii financiare, industria prelucrătoare, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologii, dar și din sectorul public.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close