Stefanini: O româncă va conduce divizia de Service Delivery pentru regiunea EMEA

Anca Fotache preia conducerea diviziei de Service Delivery pentru regiunea EMEA, în cadrul companiei de soluții IT Stefanini, și o înlocuiește pe Andreea Stănescu, care a ocupat această funcție timp de șapte ani.

Absolventă a Facultății de Filosofie, din cadrul Universității București, Anca Fotache s-a alăturat echipei Stefanini România în urmă cu mai bine de patru ani, mai întâi pe poziția de Service Desk Manager, apoi pe cea de Senior Operations Delivery Manager. Acum șapte luni, a fost promovată într-o poziție regională, cea de ITO Delivery Director pentru Stefanini EMEA. „În toți acești ani, de când este alături de noi, Anca și-a demonstrat întotdeauna abilitățile de lider și a făcut față cu succes provocărilor locale și regionale. Dacă adăugăm și cei peste 12 ani de experiență solidă în management, este alegerea cea mai firească pentru a prelua atribuțiile de director al Diviziei Service Delivery, pentru regiunea EMEA”, spune Olga Botușan, HR Director pentru regiunea EMEA în cadrul Stefanini.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Din această funcție, Anca Fotache va fi responsabilă de livrarea serviciilor de suport IT – service desk și infrastructură – în Europa, prin centrele de servicii ale companiei din România, Polonia, Belgia și Republica Moldova. După șapte ani alături de Stefanini, Andreea Stănescu va părăsi compania, din 1 octombrie, pentru a se dedica altor proiecte, în sfera personală și profesională.

DESPRE STEFANINI

Este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Are o prezență directă în 40 de țări, 73 de birouri, și un portofoliu de peste 500 de clienți activi, din sectoare precum servicii financiare, industria prelucrătoare, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologii și sectorul public.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close