Stefanini: O româncă va coordona departamentele financiare din 11 țări

Eliza Irimia s-a alăturat companiei de soluții IT Stefanini, cu operațiuni în 39 de țări și 88 de birouri în întreaga lume, pe poziția de director financiar pentru regiunea EMEA.

Eliza Irimia va coordona departamentele financiare ale companiei din 11 țări și activitățile de contabilitate, analiză, bugetare, raportare și achiziții. „Pasionată deopotrivă de domeniul financiar și de inginerie și cu o experiență vastă, dobândită în companii de renume, Eliza Irimia a fost pentru noi omul ideal la locul potrivit. Avem încredere că gândirea ei analitică și viziunea strategică vor ajuta la menținerea sănătății financiare a companiei și vor contribui la îmbunătățirea rezultatelor noastre per total”, declară Manuel Frade, CEO Stefanini EMEA.

Înainte de a se alătura echipei Stefanini, Eliza Irimia a lucrat în cadrul Vodafone România, unde timp de 13 ani a deținut diferite funcții de conducere, de la Manager Planificare & Control, pentru trei dintre departamentele companiei, la Senior Manager al departamentului de Audit Intern și Director Financiar al Vodafone Shared Services România. Anterior, a fost Auditor Senior în cadrul KPMG România și a predat la Academia de Studii Economice, timp de doi ani. „Legislația, fiscalitatea și taxele sunt, în general, domenii în care au loc schimbări frecvente și unde există numeroase deosebiri de la o țară la alta, astfel că propunerea de a coordona departamentele financiare ale Stefanini din 11 țări mi s-a părut o provocare extrem de interesantă. Am, însă, alături de mine o echipă tânără și dedicată, de 25 de persoane, la nivel de EMEA, și asta ne va ajuta să ne îndeplinim toate sarcinile cu succes”, declară Eliza Irimia.

Eliza Irimia este Doctor în Economie. În 2012, a absolvit Magna cum Laude specializarea Corporate Finance, din cadrul ASE București. Este licențiată a Universității Politehnice din București, cu specializarea Inginerie, și deține o certificare ACCA. Este pasionată de designul interior, vorbește fluent limba engleză și are cunoștințe de franceză și italiană.

DESPRE STEFANINI

Este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Are o prezență directă în 39 de țări, prin 88 de birouri, și are un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Aceștia vin din sectoare precum servicii financiare, industria prelucrătoare, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologii, sectorul public, și beneficiază de un set complet de servicii, care acoperă întregul ciclu de viață al unei aplicații.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close