Stefanini: Un brazilian va conduce, de la București, divizia de dezvoltare software

Compania de soluții IT l-a numit pe Farlei Kothe în funcția de vicepreședinte pentru regiunea EMEA. Din această poziție, va coordona, de la București, activitatea diviziei de dezvoltare de aplicații software.

În 2013, Farlei Kothe a fost numit director regional în cadrul companiei, responsabil de coordonarea mai multor centre ADC din Brazilia, printre care Porto Alegre, Curitiba, Brasilia, Rio de Janeiro și Juiz de Fora. A venit în echipa Stefanini după 11 ani de antreprenoriat, timp în care a fondat trei startup-uri, toate în IT. Este licențiat în Analiză de sisteme, a absolvit, în 2000, Universitatea Unisinos din Brazilia, și are un POS Degree în Business și un MBA în IT Strategy Management. Vorbește fluent limba engleză, are cunoștințe bune de spaniolă și urmează cursuri de limba română.

„Farlei are nu doar ani mulți de experiență în cadrul companiei, în centrul de dezvoltare de aplicații software, dar și abilități foarte bune de relaționare cu cei din jur și un excelent background antreprenorial, care se potrivește foarte bine cu viziunea Stefanini. Sunt convins că va reuși să obțină rezultate excepționale la nivel regional și că va ajuta foarte mult la îmbunătățirea interacțiunii între toate continentele pe care suntem prezenți cu operațiuni”, declară Marco Stefanini, fondator și CEO global al companiei.

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Are o prezență directă în 39 de țări, prin 88 de birouri, și are un portofoliu de peste 500 de clienți activi.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close