Suceava: OSF Global Services dă startul hackathon-ului de la Universitatea „Ștefan cel Mare”

OSF Global Services, în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, organizează, între 4 și 8 decembrie, cea de-a III-a ediție a concursului OSF Hackathon.

Echipa OSF Global Services a dat ieri startul înscrierilor, iar studenții au primit indicații și trucuri utile pentru cei care doresc să-și demonstreze talentul și imaginația. Ei au avut ocazia să se familiarizeze cu serviciile și produsele oferite de OSF clienților săi, cu valorile și principiile organizaționale, respectiv cu parcursul istoric al acesteia. Cei care doresc să se alăture echipei OSF vor putea afla informații despre programele dedicate studenților și posibilitățile de dezvoltare a carierei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Startul hackathon-ului va fi dat în 4 decembrie, prin prezentarea temei de concurs și a soluției demonstrative. Toate echipele înscrise vor avea la dispoziție cinci zile pentru a construi o aplicație ce va utiliza Speech Recognition. Studenții vor aloca ore de programare intensivă pentru dezvoltarea proiectului propus, iar mentorii OSF vor veni în sprijinul echipelor, pentru acordarea de suport dedicat. În 6 decembrie va avea loc o evaluare intermediară a proiectelor, iar prezentările lucrărilor, jurizarea și premierea sunt planificate pentru 8 decembrie. Concurenții vor învăța ce înseamnă drumul de la idee la produs, vor câștiga premii în bani și șansa unei angajări viitoare în cadrul companiei.

OSF Hackathon este un proiect care încurajează și cultivă gândirea creativă și spiritul inovator al studenților cu pregătire specifică, și îl completează cu noțiuni de leadership sau management.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close