Suciu Popa: Firma de Avocatură a Anului în Energie

Firma de avocatură a fost premiată în cadrul celei de-a şasea ediţii a Galei Premiilor de Excelenţă în Energie, organizată de publicaţia de afaceri în limba engleză The Diplomat – Bucharest, ce a reunit cei mai importanţi lideri ai domeniului din România.

Premiul reprezintă o recunoaştere a activităţii pe care Suciu Popa a desfăşurat-o în consilierea clienţilor săi, cu privire la problemele şi implicaţiile complexe ale afacerilor acestora în domeniul energiei. „Acest premiu nu vine doar ca o răsplată a eforturilor excepționale depuse de catre avocaţii firmei, ci şi ca o promisiune făcută clienţilor prezenţi şi viitori, precum şi nouă înşine, de a păstra serviciile juridice oferite la aceleaşi standarde înalte de calitate”, declară Miruna Suciu (foto), Managing Partner în cadrul Suciu Popa.

Suciu Popa s-a înfiinţat în 2016, ca firmă de avocatură independentă, ce acoperă întregul spectru de servicii juridice. Într-o perioada scurtă de timp, a fost inclusă în poziţii de top în clasamentele juridice internaţionale, precum Chambers and Partners, Legal 500 şi IFLR 1000, iar Global Arbitration Review a recunoscut Suciu Popa drept una dintre cele mai bune firme cu practică în domeniul arbitrajului la nivel internațional, GAR 100.

Activitatea Suciu Popa în domeniul energiei acoperă toate sectoarele acestei industrii. Firma a asistat Enel Investment Holding B.V. în achiziţionarea a 13,6 la sută din capitalul social al E-Distribuţie Muntenia şi Enel Energie Muntenia (ca urmare a exercitării clauzei de put option de către SAPE şi a finalizării unui arbitraj ICC complex), a acordat consultanţă Black Sea Oil & Gas în implementarea Proiectului de Dezvoltare Gaze Midia, a asistat Petrofac în vânzarea afacerii din România către Expert Petroleum și a acordat asistență unei companii importante în domeniul explorării și producției petroliere în legătură cu aspecte derivate din transferul unor concesiuni petroliere, a unor instalații de reparații capitale și a personalului aferent.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close