„Super eroul din Sibiu, România”

Victor Bogdan a fost inclus în echipa ideală a FIBA 3×3 U18 Europe Cup 2018, de la Debrecen, Ungaria, competiție ce a adus României cea mai bună clasare din istoria intrecerilor juvenile, din circuitul continental 3×3.

Cu 45 de puncte în cinci meciuri jucate, Victor a fost și cel mai bun marcator al competiției. „Super eroul din Sibiu, România”, așa cum a fost numit în timpul competiției, s-a născut pe 21 aprilie 2000 și măsoară 1,80 metri. A reprezentat România la FIBA 3×3 U18 World Cup 2017, unde s-a clasat pe locul 8, și la FIBA 3×3 U18 Europe Cup 2017 – locul 9. „Sentimente ca acelea trăite la Debrecen nu am trăit niciodată. Și poate nu o să mai trăiesc, la aceeași intensitate. Să pot să-mi reprezint țara și lumea să aprecieze modul în care fac asta e ceva extraordinar și le mulțumesc celor care au avut încredere în mine”, spune Victor Bogdan.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

La FIBA 3×3 U18 Europe Cup 2018, „tricolorii” Victor Bogdan, Robert Nanu, Radu Petrescu și Panaiotis Pegkas au început cu trei victorii, împotriva Greciei, Spaniei și Rusiei, însă au pierdut ultimele două meciuri, contra Serbiei și Spaniei.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close