Swoboda și-a inaugurat noul sediu din Timișoara

Compania Swoboda a „profitat” de aniversarea a cinci ani de activitate în România pentru a inaugura noul sediu din Timișoara, la finalul lunii octombrie.

În sediul din Timișoara, care măsoară 9.000 metri pătrați, vor lucra 500 de angajați. În noua locaţie, care este dotată cu echipamente de ultimă generaţie pentru realizarea tuturor produselor, ei vor beneficia de un nou concept de logistică.

Momentul aniversar a fost marcat prin plantarea unor copaci în curtea fabricii. „Aceste momente de schimbare din industrie sunt numai potrivite pentru a sărbători deschiderea noii fabrici, aici, în Timișoara. Noua unitate de producție este semnul vizibil al încrederii noastre în viitor și în locația Timișoara. Anul trecut am decis că Timișoara va fi un loc strategic pentru noi în Europa de Est. Am avut deja prima lansare a unui mare proiect în noua fabrică și vom avea o creștere semnificativă a cifrei de afaceri, în următorii câțiva ani”, declară dr. Matthias Groth, general manager și proprietar al companiei.

Swoboda România este parte a grupului german Swoboda, specializat în fabricarea de piese și accesorii pentru autovehicule. Înfiinţată în 1947, Swoboda produce zilnic peste un milion de componente prefabricate, pe o suprafață de peste 100.000 metri pătrați, în cele zece fabrici din Germania, România, Cehia, China, SUA şi Mexic, cu concursul a peste 3.500 de angajați.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close