Taco Bell: Al treilea restaurant în București și extindere în provincie – prima „țintă”, Constanța

Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România, continuă extinderea rețelei Taco Bell în România, prin deschiderea celui de-al treilea restaurant.

Cu o suprafață de 225 mp şi o investiție de 400.000 de euro, noul restaurant Taco Bell, din centrul comercial ParkLake Shopping Center din București, urmează design-ul Global Explorer, ce le oferă fanilor 54 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating. Deschiderea noului restaurant a creat 30 de locuri de muncă. „Numeroasele mesaje și feedback-uri primite de la fanii din întreaga țară ne motivează să continuam extinderea, prin deschiderea de noi locații, atât în Capitală, cât și în alte orașe. Primul dintre acestea va fi deschis, în curând, în Constanța”, declară Mark Hilton, CEO Sphera Group.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile ce operează, în sistem de masterfranciză, brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. Taco Bell Corp., subsidiară a Yum! Brands Inc. este cea  mai mare rețea de tip „quick service restaurant” din lume, în domeniul produselor de inspirație mexicană. Taco Bell pune la dispoziția clienților săi produse preparate pe comandă, taco și burrito personalizabile și alte specialități, pentru peste 40 de milioane de clienți ai brandului la nivel mondial, în fiecare săptămână.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara SUA, iar obiectivul de extindere internațională vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante, care generează vânzări de peste nouă miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a ajunge la vânzări globale de 15 miliarde de dolari și la 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close