Târg de joburi în domeniul medical, în Cluj, București, Timișoara și Iași, în aprilie și mai

Ediția de primăvară a evenimentului ExpoMedics propune sute de oportunități și oferte de muncă, permanente sau cu durată temporară, în spitale publice sau clinici private, în România și în străinătate.

Candidații se vor putea întâlni cu recrutori care oferă oportunități de angajare în România, Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania, Belgia, Franța, Austria, Elveția, Emiratele Arabe Unite și Australia. Aceștia sunt în căutare de medici (toate gradele și specialitățile), medici rezidenți, medici stomatologi, asistente medicale (toate specialitățile), infirmieri, fizioterapeuţi, farmaciști, moașe, studenți la Medicină sau alte cadre medicale.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Evenimentul din Timișoara, programat în 28 aprilie, va fi găzduit de Hotel Timișoara, cel din Cluj-Napoca, din 29 aprilie, va avea loc la Hotel Grand Napoca, cel din Iași, din 5 mai, la Hotel Unirea Resort & SPA, iar cel din București, din 6 mai, se va desfășura la Ramada Bucharest Majestic Hotel. Târgul de cariere este deschis între orele 11 și 17. Intrarea la eveniment este gratuită, astfel că, pentru a evita aglomerația, organizatorii invită participanții să se înregistreze online.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close