Târgul de Cariere Iași: 60 de angajatori aduc 3.500 de locuri de muncă

Peste 60 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași, săptămâna viitoare, în 10-11 octombrie. Evenimentul are loc la Palas Mall și se adresează celor care vor să facă următorul pas în viața lor profesională. Companiile vor organiza mini-interviuri, workshop-uri și concursuri, pentru a atrage cei mai buni candidați.

Anul acesta, cele mai multe locuri de muncă sunt în domeniile IT, retail, industrie și automotive, și sunt foarte căutați vorbitorii de limbi străine, însă nu vor fi neglijate nici celelalte specializări.

Angajatorii caută, printre altele, project manageri, șefi de magazin, controlori financiari, graphic designeri, proiectanți, controlori de trafic, specialiști recrutare, specialiști transporturi, tehnicieni, editori video, reprezentanți relații clienți, consultanți vânzări, manageri de produs, operatori pe calculator, cercetători de piață, dezvoltatori web, contabili, analiști de business, manageri de achiziții, specialiști marketing, solution architects sau ofițeri militari. „Marți și miercuri, îi așteptăm la Târgul de Cariere pe ieșenii care sunt în căutare de noi oportunități, în diverse domenii de activitate, căci evenimentul va reuni angajatori din aproape toate industriile. Sunt disponibile peste 3.500 de joburi. Târgul este deschis marți, de la 10 la 19, și miercuri, de la 10 la 16”, spune Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.

La Târgul de Cariere Iași recrutează companii precum Accenture, Wizz Air, SCC Services România, BMT Group, Purolite, Amazon, Leroy Merlin, Lidl, Firecredit, Lear Corporation, Alten, Almaviva, Atexis, Conduent, Plexus, Id-entity, Delphi Diesel Systems, dar și altele.

Zonă de IT

Pasionații de IT sau cei care doresc să-și construiască o carieră în această industrie vor avea o întreagă zonă dedicată lor. Peste 15 companii din acest domeniu abia așteaptă să-i cunoască pe cei care ajung la standul lor. Deutsche Bank, Autoliv, SecureWorks, BlackRock, 3Pillar Global, Cenit, 3SOFT sunt doar câteva dintre firmele care vor fi prezente în zona IT&C.

„Geometria Jobului”

În cadrul Târgului de Cariere, vor avea loc workshop-uri unde candidații vor afla cum să devină mai competitivi pe piața muncii. BMT Aerospace vine la târg cu un workshop unde poți învăța cum să identifici jobul care ți se potrivește. Workshop-ul „Geometria Jobului” este bazat pe interacțiunea cu publicul, despre cum se definește jobul ideal, cum il identificăm, cum îl obținem și cum îl păstrăm. Va avea loc marți, în prima zi de târg, de la ora 18, și va fi susținut de Silviu Caracus, HR Business Partner BMT Aerospace.

Te joci și călătorești în lumea virtuală

Organizatorii vor ține candidații ocupați în zonele de entertainment. VR Zone este marea surpriză a ediției din acest an și este locul unde poate fi explorată lumea virtuală, cu ajutorul tehnologiei. Cei prezenți se vor putea bucura și de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziție jocuri arcade. Tot aici se vor organiza și concursuri la fața locului.

În cadrul TdC va fi amplasat și Standul de Demisii, locul unde candidații pot decide dacă jobul actual este cel potrivit pentru ei și unde vor avea parte de consiliere profesională.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close