Târgul virtual Careers in White: Sute de joburi în Europa, pentru profesioniștii din domeniul medical

Între 28 noiembrie și 18 decembrie, cele mai mari companii de recrutare din lume caută personal medical din România, pentru spitalele și clinicile din Europa.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, în domeniul medical, vor avea șansa să aplice online la sute de oferte atractive și să discute în timp real cu reprezentanții centrelor medicale. Târgul Virtual de Job-uri pentru Personalul Medical, ajuns la cea de-a noua ediție, oferă șansa medicilor din orice specializare, asistenților medicali, infirmierilor, stomatologilor, fizioterapeuților, moașelor, absolvenților de Medicină, dar și personalului medical auxiliar, să aplice de acasă, din fața unui calculator sau a unei tablete, la job-urile puse la dispoziție de companiile de recrutare. Cu un click aici, cei care se află în căutarea unui loc de muncă pot intra pe platforma care le oferă accesul în cadrul Târgului Virtual, în mod gratuit. Recrutorii caută specialiști pentru a profesa în țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Elveția, Austria, Luxemburg, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Cum aplici?

Candidații trebuie să se înregistreze mai întâi pe site-ul careersinwhite.com și să-și încarce CV-ul, iar apoi vor avea acces la toate informațiile legate de recrutori și de job-urile pe care aceștia le oferă. Mai mult decât atât, în cadrul Târgului Virtual, ei pot să discute live cu recrutorii, prin intermediul unei ferestre de chat, și să obțină toate informațiile de care au nevoie, în legătură cu job-urile care îi interesează. Târgul Virtual de Job-uri pentru Personalul Medical este gratuit și deschis publicului din întreaga lume, timp de trei săptămâni, non-stop.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close