Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți oferă 600 de joburi, în peste 30 de companii

Tinerii care își caută un job, vara aceasta, și au între 0-3 ani experiență, dar și cei care vor să găsească un program de internship remunerat, care să-i lanseze în carieră, sunt așteptați la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți, între 15 iunie și 13 august.

Conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions în rândul companiilor, 67 la sută dintre angajatori deschid programe și joburi dedicate juniorilor (studenților, masteranzilor, proaspăt absolvenților), în perioada iulie-septembrie. Acest lucru le mărește semnificativ șansele de a obține poziția dorită.

Târgul Virtual adună la un singur loc cele mai atractive joburi și programe de internship deschise de companii dispuse să investească în tineri cu potențial. Lipsa experienței anterioare nu este un obstacol, deoarece majoritatea companiilor oferă și programe de training și dezvoltare profesională la locul de muncă.

Ce companii caută candidați?

Peste 32 de companii multinaționale caută juniori cu 0-3 ani experiență, studenți sau proaspăt absolvenți. Arvato Services, Bosch România – Production sites in Cluj and Blaj, BRD – Groupe Société Générale, Decathlon, Grup Renault, KPMG, Schneider Electric, Lead Capital Markets, Webhelp, Zentiva, Amoma, Competence Call Center, Deloitte, HeidelbergCement, Helpline, Intersnack, LKW Walter Austria, Mazars Consulting, Nobel, OTP Advisors, ProCredit Bank, Ubisoft, Veeam Software și Vivre Deco sunt câteva dintre ele.

Angajatorii oferă joburi în departamente multiple și garantează o diversitate a oportunităților de carieră. Programele de internship și trainee dedicate studenților în an terminal sau proaspăt absolvenților presupun perioade de învățare intensivă – în țară și în străinătate – și implicare directă în activitățile companiei.

Ce tipuri de joburi sunt disponibile?

Joburile oferite sunt în domenii precum Financiar-Bancar, IT&C, Servicii&BPO, FMCG, Retail, Logistică, Consultanță, Farmaceutice, Auto sau Inginerie, în orașe precum București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, sau chiar în străinătate (Austria). Programele de internship și trainee acoperă domenii diverse, sunt remunerate și oferă șansa unei cariere pe termen lung.

Specialiștii în resurse umane sunt deschiși să integreze în cadrul organizațiilor tineri fără experiență de muncă, dar care pot participa la programe ce îmbină training-ul cu experiența practică. Joburile pentru juniori reprezintă aproape 45 la sută din totalul pozițiilor vacante pe care companiile au în plan să le deschidă pe parcursul acestui an, arată raportul Hipo privind Piața Forței de Muncă în 2017. Joburile oferite în cadrul proiectului vor fi actualizate constant, până pe 13 august.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close