Taxify deschide în București un centru de ingineri pentru Europa Centrală și de Est

Cea mai mare platformă europeană de ride-hailing deschide un birou în București, pentru a servi ca centru de inginerie software pentru compania de tehnologie cu cea mai rapidă creștere.

Compania va căuta să recruteze 50 de angajați, în următoarele șase luni – în mare parte ingineri de software și ingineri de date. Echipa din București va fi o unitate independentă de dezvoltare, ce se va concentra asupra domeniilor de bază ale Taxify, precum algoritmi de rutare, hărți, geolocație și știința datelor. Joburile disponibile pot fi găsite aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Hărțile reprezintă una din cele mai importante caracteristici ce sunt vizualizate în aplicațiile de ride-hailing. 95 la sută din experiența cu aplicația pentru utilizatorul final este dictată de acestea. Este important pentru noi să avem cei mai buni oameni din lume care să lucreze la acest aspect – în acest sens, Bucureștiul este un adevărat centru tehnologic european”, spune Rain Johanson, directorul de Inginerie al Taxify.

Taxify a ajuns recent la zece milioane de utilizatori pe platformă, la nivel global, dintre care circa cinci milioane numai în Africa. Mai mult de 500.000 de șoferi parteneri utilizează Taxify pentru a câștiga un venit suplimentar. Numărul de călătorii a crescut de zece ori, anul trecut, comparativ cu cel precedent.

Compania are în prezent aproximativ 500 de angajați la nivel global. Cel mai mare birou, de peste 200 de persoane, este în Tallinn, Estonia, unde compania a luat ființă, iar biroul din București, din zona Eroilor, are potențialul de a deveni unul dintre cele mai mari sedii Taxify din lume.

DESPRE TAXIFY

Înființată de Markus Villig, s-a lansat în 2013. Este cea mai mare platformă de ride-hailing din Europa și Africa. Are peste zece milioane de utilizatori înregistrați, în peste 25 de țări.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close