TBI Bank are un nou Digital Transformation Manager

Cu peste 25 de ani de experiență în IT, George Galtchin va contribui la dezvoltarea, managementul și implementarea strategiei tech privind viitorul digital al băncii în România și Bulgaria.

„Obiectivul TBI este să devină creditorul digital de ultimă generație și să ofere clienților servicii accesibile, în cel mai rapid și facil mod cu putință. TBI investește permanent în infrastructura IT și în soluții inovatoare, prin care să crească eficiența atât în aria livrării de servicii clienților săi, cât și în cea a operațiunilor back-office”, declară George Galtchin.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În următoarea perioadă, misiunea sa va fi să extindă utilizarea de tehnologii și soluții inovatoare, prin care să accelereze atingerea obiectivelor TBI Bank. Noul Digital Transformation Officer va forma o echipă dedicată de specialiști în domeniul digitalizării, care va fi responsabilă de extinderea tehnologiei cloud și integrarea de soluții digitale avansate în activitatea TBI.

„În ultimii doi ani, atragerea de talente în companie, pe toate liniile de activitate, a fost o prioritate pentru TBI Bank. George Galtchin are un rol cheie în transformarea digitală a TBI, iar experiența vastă în planificarea strategică, completată de expertiza în domeniul tehnologic, vor sprijini compania să se dezvolte mai departe și să-și consolideze poziția pe piețele în care activează”, spune Petr Baron, CEO al TBIF Financial Services, compania din care face parte TBI Bank.

George Galtchin a absolvit un Master în Finanțe și Managementul Serviciilor Financiare și este pasionat de construirea de aparate de zbor – de la elicoptere sau avioane și până la drone.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close