TBI Bank are un nou director de resurse umane

Ena Bădeanu, un specialist cu o experiență de peste două decenii în domeniul resurselor umane și expertiză vastă în leadership, a fost numită Chief People Officer pentru operațiunile TBI Bank din România și Bulgaria.

Ena Bădeanu a condus departamente de HR din companii precum ABN AMRO, RBS România și Banca Carpatica și, cel mai recent, a fost Country Manager al companiei fintech globale Moneycorp. La TBI Bank, are misiunea să ducă managementul resurselor umane la un nou nivel, prin dezvoltarea spiritului antreprenorial în organizație și prin cultivarea unui mediu de lucru atractiv pentru cele mai bune talente din România și Bulgaria. „Oamenii sunt esența fiecărei organizații. Căutăm manageri eficienți, care să se alăture culturii TBI Bank și să ne ajute să construim banca viitorului, care nu stă pe loc, ci se dezvoltă în concordanță cu nevoile clienților. Numirea Enei la TBI Bank are o importanță strategică majoră, de vreme ce experiența și aspirațiile ei permit companiei să crească, tocmai prin esența ei, echipa”, declară Petr Baron, CEO al TBI Financial Services, compania care deține TBI Bank.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ena Bădeanu a absolvit un master în Comunicare și Resurse Umane, este specializată în Finanțe și Contabilitate la Academia de Studii Economice din București și și-a îmbunătățit continuu educația profesională, prin programe de training. Își începe fiecare zi cu câteva minute de yoga și crede cu tărie că atitudinea ne-o alegem singuri, așa că alege să fie mereu pozitivă. „Mi-am petrecut întreaga viață profesională în domeniul bancar și observ că sectorul a atins acum un nivel în care are nevoie de schimbare. TBI Bank înțelege acest lucru și aștept cu nerăbdare provocările viitorului”, spune Ena Bădeanu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close