TBI Bank: Doi specialiști de top se alătură echipei de marketing

Kristina Shtereva și Vesselin Dimitrov vor coordona transformarea TBI Bank într-o bancă digitală de nouă generație.

Kristina Shtereva s-a alăturat echipei în rolul de Corporate Marketing Manager pentru Bulgaria și România, iar Vesselin Dimitrov va conduce departamentul de Corporate Communication din Bulgaria și România. Împreună vor fi responsabili pentru viziunea comună a brandului și pentru reputația TBI Bank.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Kristina Shtereva are peste 18 ani de experiență în lansarea unor mari branduri internaționale pe piața din Bulgaria, unde a dezvoltat și a administrat strategii și campanii de comunicare. În ultimii opt ani, a lucrat în telecomunicații – șase ani ca Director de Marketing pentru Samsung și doi ani la Huawei. A absolvit Universitatea St. Kliment Ohridski din Sofia, deține o diplomă în Administrarea Afacerilor și o diplomă de master în Marketing, și a predat Brand Management în cadrul New Bulgarian University.

Vesselin Dimitrov a fost jurnalist la Capital weekly și Spiegel Magazine, și redactor-șef adjunct la Forbes Magazine. În 2015, a făcut trecerea în sectorul comunicării și s-a ocupat de strategia de marketing și comunicare a turneului de tenis ATP Garanti Koza Sofia Open. Are experiență în antreprenoriat social, după ce a coordonat ONG-ul Education Bulgaria 2030. Deține o diplomă de master în Media Management, de la Institute of Journalism and Communications Research, din cadrul HMTM Hannover, Germania, obținută în urma unei burse de studii DAAD.

„TBI Bank dorește să creeze o cultură a dezvoltării digitale continue și să-și sporească impactul pe piața bancară și în societate. În ultimul an, ne-am dezvoltat foarte mult în această direcție. Prin atragerea unor experți de talia Kristinei și a lui Vesselin, vom spori activitatea noastră pe zona de marketing și comunicare și vom face cunoscute noile servicii, precum și transformarea în bancă digitală de nouă generație”, spune Petr Baron, director general, TBIF Financial Services (Olanda), compania-mamă a TBI Bank.

Potrivit conducerii companiei, TBI Bank este preocupată de atragerea de talente locale și internaționale de top. Conducerea executivă este reprezentată deja de 13 naționalități.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close