TechHub Bucharest Fintech Month: Antreprenori din Marea Britanie, Cehia, Bulgaria, Croația și Polonia lucrează cu startup-urile fintech

Pentru al doilea an consecutiv, TechHub Bucharest, în parteneriat cu Raiffeisen Bank și cu sprijinul comunității Fintech Camp, organizează Fintech Month, program gratuit de mentorat și consultanță de business.

Luna Fintech este dedicată startup-urilor care dezvoltă tehnologii financiar-bancare și care vor să intre în contact cu antreprenori de succes la nivel global, precum Tomas Hanacek (CEO, Zalep), Ivan Milos (Business Development Manager, Friendly Score) și Imran Khan (manager Comunicare, Wirex). Programul durează patru săptămâni, iar antreprenorii interesați să participe la evenimentele gratuite se pot înscrie online.

Între 7 și 29 septembrie, TechHub Bucharest, în parteneriat cu Raiffeisen Bank și cu sprijinul comunității Fintech Camp, organizează peste zece evenimente gratuite de mentorat și consultanță de business, pentru antreprenorii care dezvoltă afaceri folosind tehnologii financiar-bancare. Sesiunile de networking și mentorat au loc în cadrul Fintech Month, un program special conceput pentru a sprijini inovarea industriei financiar-bancare și a performanței în domeniu.

Ecosistemul Fintech din Europa Centrală și de Est: oportunități și obstacole

Statusul ecosistemului Fintech din Europa Centrala și de Est va fi analizat în cadrul primului eveniment organizat în contextul Fintech Month, pe 7 septembrie, la TechHub Bucharest. Tomas Hanacek, CEO Zalep.to (o platformă online ce permite întreprinderilor mici și mijlocii să vândă facturile neîncasate, pentru a-și îmbunătăți cashflow-ul) și Ivan Milos, Business Development Manager la Friendly Score (platformă online care oferă utilizatorilor un scor bazat pe activitatea lor din mediul online, ce atestă gradul de încredere pentru un viitor împrumut bancar), vor împărtăși din experiența lor în industria fintech. Evenimentul este gratuit.

Industria Fintech: reglementare, monede virtuale și securitatea tehnologiilor bancare

În 14 septembrie, Sergiu Sechel, Manager Technology Advisory Services la Ernst & Young, și Andreea Lisievici, avocat la Privacy One, vor discuta despre apropiata intrare în vigoare a unor reglementări europene (PSD2 și GDPR) ce impactează domeniul financiar și zona de fintech. Cei doi invitați vor discuta despre cadrul legal pentru afacerile fintech în vederea protejării datelor cu caracter personal, în domenii precum cloud computing, securitate cibernetică, publicitate, bazată pe comportamentul utilizatorilor sau stocarea datelor.

Oportunitățile de business ce apar odată cu creșterea accelerată a monedelor virtuale și a tehnologiei blockchain aflată la baza acestora vor fi dezbătute pe 21 septembrie, alături de Imran Khan, manager Comunicare la Wirex, Vlad Nistor, CEO Coinflux, și Nikola Škorić, CEO Electrocoin. Pe 28 septembrie, ultimul panel al Fintech Month va aborda pe larg subiectul securității în domeniul fintech și cum pot folosi companiile din industria financiară tehnologia, pentru a-și proteja infrastructura și datele clienților lor.

Alături de evenimentele deschise întregii comunități, antreprenorii în tehnnologie se pot înscrie și la sesiunile private de mentoring, cu experți și specialiști din domeniu. Acestea vor avea loc în 8, 15, 22 și 29 septembrie, iar participarea este gratuită, în baza completării unui formular disponibil online.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close