Telekom România: Mutări importante în top management

Din 1 septembrie, Andreas Elsner îl înlocuiește pe František Mala în funcţia de director executiv Marketing Rezidenţial şi Vânzări Naţionale al Grupului Telekom România. Din 1 august, Nicolas Mahler preia funcţia de director executiv financiar.

Andreas Elsner (foto, stânga) va fi responsabil de coordonarea activităților destinate clienților rezidențiali, centrate pe inițiativele comerciale, şi se va concentra pe simplificarea produselor şi pe promovarea conceptului „self-service”, cu obiective clare în zona de experienţă a clienţilor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noul director executiv a deţinut anterior poziţia de CEO şi membru în Consiliul de Administraţie al Makedonski Telekom. În cei peste 17 ani de carieră, a ocupat funcţii de conducere în industria de telecomunicatii din Austria, Serbia, Bulgaria şi Macedonia. Portofoliul său include roluri de management de marketing naţional şi internaţional, brand management, comunicare de marketing, dezvoltare de produs şi strategie de stabilire a preţurilor, poziţionare de produse şi de brand, relaţii publice, business development şi poziţionare pe piaţă.

Nicolas Mahler (foto, dreapta), care deţine acum poziţia de SVP Business Management şi membru în Consiliul Executiv al Deutsche Telekom Services, îl va înlocui pe Anastasios Tzoulas, care va urma noi oportunităţi în carieră în afara Grupului Deutsche Telekom. Nicolas Mahler se va concentra pe managementul ariilor financiar şi achiziţii, pentru a asigura creşterea business-ului şi evoluţia către o companie digitală.

Experienţa anterioară a lui Nicolas Mahler include realizări în managementul de companii mari şi în implementarea iniţiativelor de transformare organizaţională. Ariile sale de expertiză includ managementul afacerilor atât din perspectiva financiară, cât şi operaţională, şi susţinerea transformării digitale – prin robotizare şi Inteligenţă Artificială. În acest sens, a pus bazele celui mai mare centru de robotică din Europa.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close