Telekom România organizează un târg de cariere la care oferă 150 de locuri de muncă

În 17 mai, Telekom Romania își va prezenta oferta de poziții vacante în cadrul grupului de companii, în cadrul târgului de cariere „Hai#Jobliberare”

Telekom Romania așteaptă studenții și tinerii absolvenți dornici să înceapă o carieră în companiile din grup, cu peste 150 de oferte, în mai multe departamente: financiar, tehnic, dezvoltare și întreținere rețea, analiză de business, marketing, vânzări, servicii operaționale, rețeaua de magazine, call center. Compania oferă oportunități de angajare pentru specialiști cu formare în domenii diverse, de la analist programator, inginer, inginer de sistem IT, analist financiar, Business Analyst, Product Manager, la reprezentant vânzări și operator call center.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Evenimentul se adresează tinerilor care doresc să își construiască o carieră în telecomunicații, un domeniu extrem de dinamic, plin de provocări, dar și de numeroase oportunități. În plus, a fi parte din echipa Telekom le aduce tinerilor pasionați de această industrie oportunități reale de avansare în carieră, training-uri de dezvoltare profesională și programe internaționale de formare, care îi vor ajuta să devină cei mai buni în activitatea lor. Întâlnirea cu recrutorii și specialiștii noştri va fi ocazia ideală pentru candidați de a descoperi universul Telekom, dar și de a beneficia de sfaturi utile, pentru a identifica domeniul ce li se potrivește și pentru care au un interes real”, spune Smărăndița Schnel, Director HR BPO, Telekom România.

Târgul de joburi organizat de Telekom se va desfășura în Sema Park, Clădirea Atrium House, etajul 2, între orele 10 și 18. Participanții vor afla detalii despre activitatea, produsele și serviciile companiei, despre oportunitățile de carieră, despre programele de dezvoltare profesională de care pot beneficia ca viitori angajați și despre pachetul de beneficii pe care compania îl oferă. În plus, vor putea beneficia de consiliere profesională din partea specialiștilor de la Fundația Telekom România.

Candidații vor putea aplica pe loc la joburile de care sunt interesați și vor putea discuta în detaliu cu specialiștii în recrutare despre aptitudinile și competențele lor, experiența profesională și planurile de carieră.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close