Tenaris: Ultima săptămână de înscrieri pentru internship-urile plătite

Timp de zece săptămâni, tinerii selectați în programul de practică de vară Tenaris, care se va desfășura din iulie până în septembrie, vor avea șansa de a lucra alături de specialiști din domeniul pe care îl studiază, de a-și realiza propriul proiect și de a înțelege mai bine pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru o carieră de succes.

Pentru programul de practică, Tenaris caută viitori ingineri (studenți din anii intermediari – anul III nivel licență și anul I master, de la specializările Automatică și Calculatoare, Știința materialelor, Inginerie Chimică, Inginerie Mecanică, Electrică, Energetică, Construcții de mașini, IMST, Inginerie Economică, Petrol și Gaze) și specialiști în domeniile socio-uman, economic și juridic (anul II, nivel licență și anul I master). Cunoașterea limbii engleze este obligatorie pentru toți participanții.

Stagiarii vor avea parte de 2,5 luni de provocări, alături de studenți de la cinci universități. Vor fi implicați în realizarea unui proiect individual, pe o temă specifică specializării studentului, și vor beneficia de indemnizație lunară. Studenții care vin în practică în locațiile Tenaris din Zalău, Călărași și Câmpina vor avea asigurate chiria și masa de prânz, și vor beneficia de asigurare medicală. Stagiile de practică se vor desfășura în cinci locații Tenaris: cele pentru procese de producție la Zalău, Călărași și Câmpina, pentru birourile comerciale la București, iar cele pentru economic și HR, la Cluj-Napoca și Zalău.

Candidaturile sunt așteptate, până pe 24 aprilie, la adresele de email isabau@tenaris.com, igirbe@tenaris.com, iciui@tenaris.com, direct pe eJobs sau cu CV-ul sau formularul de aplicare oferit de Tenaris, la prezentările organizate în cadrul universităților. Toate detaliile despre cum pot aplica și despre toate beneficiile pregătite pentru viitorii stagiari pot fi găsite aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close