Tetra Pak are un nou Managing Director pentru Europa de Sud-Est, inclusiv România

Liderul mondial în procesarea și ambalarea alimentelor l-a numit pe Guillaume Latourrette în funcția de Managing Director pentru operațiunile companiei în regiunea Europei de Sud-Est.

Guillaume Latourrette vine în această funcție cu peste 16 ani de experiență internațională. A ocupat poziții de leadership la nivel european și global, în industria de ambalare pentru alimente și băuturi. Și-a dezvoltat cariera în vânzări, dar și în marketing și product management. Câștigător al Global Leadership Award 2017 în Tetra Pak, el se alătură echipei din Europa de Sud-Est după ce a fost Regional Marketing Director și a coordonat dezvoltarea strategiei de marketing în Europa şi Asia Centrală, cu focus pe zona de digital şi servicii de marketing.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Înainte de poziția la nivel european, Guillaume Latourrette, care îl înlocuiește pe Francesco Faella, noul Managing Director al Tetra Pak Italia, a ocupat funcția de Marketing Director pentru Tetra Pak Franța și Global Product Manager, pentru o serie de produse-cheie, precum Tetra Gemina Aseptic și Tetra Prisma Aseptic. În noul său rol, el locuiește în Belgrad, de unde conduce business-ul Tetra Pak pe cele 14 pieţe din Europa de Sud-Est, dintre care cele mai mari sunt Serbia, Grecia, Croaţia şi România.

Tetra Pak este lider mondial în soluţii de procesare, ambalare şi distribuire a produselor alimentare lichide. consumatorilor din peste 170 de ţări. Având circa 24.000 de angajaţi în peste 80 de ţări.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close