Teva Pharmaceuticals România are un nou CEO

Stana Moisescu este noul director general al subsidiarei locale ale liderului mondial în producția de medicamente generice.

Stana Moisescu este, din 2010, unul dintre membrii-cheie ai echipei Teva în România. Înainte de sosirea în companie, Stana a fost, între iunie 2008 și ianuarie 2010, director financiar la Ness Romania, cu afaceri în domeniul IT. Anterior, a lucrat 12 ani la GlaxoSmithKline, unde a deținut mai multe funcții, printre care cele de director financiar și contabil șef.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Sunt în această companie de peste opt ani și, împreună cu echipa, am contribuit la creșterea ei. Rămân un om de echipă și sunt încântată că am privilegiul de a lucra cu  profesioniști, buni cunoscători ai industrei farmaceutice. Prioritatea noastră de business este aceea de a ne consolida poziția de furnizor important de medicamente de calitate, pentru pacienții români”, declară noul CEO al Teva Pharmaceuticals România.

Teva Pharmaceuticals este prezentă pe piața din România din 2006, iar la nivel global deține prima poziție în topul companiilor de medicamente generice, cu operațiuni în 60 de țări și un portofoliu de peste 1.800 de molecule.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close