Thales se mută în Orhideea Towers

Subsidiara locală a grupului francez activ în industriile aerospaţială, apărare şi electronică, a închiriat 5.300 mp în complexul dezvoltat de CA Immo în Bucureşti.

Thales se va muta în Orhideea Towers luna viitoare, din Riverplace (Riverview House). În companie lucrează acum peste 300 de specialişti, iar planurile vizează dublarea acestei cifre în următorii cinci ani. Compania este activă în România de 40 de ani, iar din 2007 şi-a dezvoltat operaţiunile industriale la nivel local. Iniţial, a fost un furnizor pentru forţele armate româneşti, iar în ultimii zece ani a devenit un actor important și în industria de transport feroviar din România. Deţine un centru de competenţe pentru principalele linii de cale ferată, unde lucrează 200 de ingineri software.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Zona centru-vest a Bucureştiului, unde se va muta Thales, a atras anul acesta aproape o treime din cererea de spaţii de birouri înregistrată în primele nouă luni ale anului și este una dintre cele mai căutate destinaţii de către companii. Orhideea Towers are o suprafaţă totală închiriabilă de 37.000 mp şi include două turnuri în formă de H, legate printr-o punte.

Compania de consultanţă imobiliară JLL a reprezentat Thales în procesul de identificare a celor mai bune opţiuni de relocare şi în negocierea contractului. „Relocarea Thales in Orhideea Towers confirmă două trenduri de pe piaţa de birouri din Bucureşti. Primul, angajatorii sunt tot mai atenţi la nevoile noilor generaţii de angajaţi şi sunt preocupaţi să le asigure cele mai bune condiţii de lucru. Al doilea, clădirile din zona de centru-vest continuă să atragă cei mai importanţi chiriaşi și oferă termeni contractuali favorabili şi o infrastructură de transport mai bună”, declară Viorel Opaiţ, director de dezvoltare JLL România.

JLL este o firmă specializată în servicii profesionale şi de management al investiţiilor, dedicate domeniului imobiliar. Cu venituri anuale globale de 7,9 miliarde dolari, activează în 300 de sucursale din 80 de ţări şi are circa 82.000 de angajaţi.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close