Timișoara: Americanii de la Kardex Remstar au inaugurat filiala din România

În al nouălea an de prezență a Kardex Remstar în România, compania americană a inaugurat, săptămâna aceasta, o filială la Timișoara.

Deschiderea Kardex Systems România reprezintă un pas pe care Kardex Remstar îl face pentru a fi mai aproape de clienții săi din această țară. Filiala din Timișoara le va oferi un suport comercial și tehnic îmbunătățit, prin serviciile de vânzare, consultanță și service. La evenimentul de inaugurare au participat reprezentanți ai managementului Kardex Remstar: Gilbert Edelmann (Regional Director Finance & Administration – Central Europe), János Michelisz (Director Life Cycle Service – Hungary & Romania) și Peter Wilfinger (Director New Business Austria & Romania).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Kardex Remstar intenționează să introducă pe piață și noua familie de produse: Kardex Remstar LR 35 și Kardex VLM BOX. Sistemul de depozitare LR 35 Kardex Remstar, din cadrul Vertical Buffer Module, răspunde unor tendințe actuale, precum game mai largi de produse, loturi de dimensiuni mai mici și service de 24 de ore. Inovația acestui produs este soluția de comisionare a pieselor mici din recipiente, cutii de carton și tăvi, în cadrul unor depozite mici și mijlocii.

Kardex VLM BOX este rezultatul unui proces continuu, pe care Kardex Remstar îl parcurge pentru a dezvolta produse noi, care să răspundă necesităților clienților. Kardex VLM BOX este un sistem de recipiente, ce pot fi modificate astfel încât să răspundă schimbărilor de stocuri. „Produsele noastre diferă de la un client la altul, sunt personalizate în funcție de necesitățile fiecărui client. Din acest motiv, este important să fim alături de ei, să le oferim consultanță și service într-un timp foarte scurt”, declară reprezentanții companiei.

Kardex Remstar a ales Timișoara fiindcă și-a dorit un oraș cu un nivel înalt al dezvoltării industriale și al infrastructurii, plus deschidere spre Viena și Budapesta. Au contat și faptul că Timișoara va fi capitală culturală în 2021, prezența în oraș și în alte orașe mari (Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu) a unor companii din industria automotive, și oportunitatea de a găsi angajați bine pregătiți la universitățile din Timișoara.

DESPRE KARDEX REMSTAR

Dezvoltă, produce și menține sisteme dinamice de stocare și de recuperare. Este un important furnizor de sisteme de stocare, software de comisionare comenzi și servicii life cycle. Clienți din toate industriile folosesc soluții de la Kardex Remstar, pentru a-și organiza procesele intralogistice într-un mod mai simplu și mai transparent, dar și pentru a economisi spațiu și costuri de procesare. Ei provin dintr-o gamă largă de industrii, precum industria auto, electronică, produse chimice/farma, vânzare cu amănuntul, inginerie mecanică sau îngrijire a sănătății. Fondată în 1873, în SUA, compania și-a extins activitatea în Europa și Asia și a instalat peste 140.000 de sisteme de stocare dinamice, pe tot globul. Cu o rețea de vânzări și o rețea de dealeri extinse, este activă în peste 30 de țări și are circa 1.200 de angajați în întreaga lume.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close