Timişoara: Azets se extinde în ansamblul Openville

Compania Iulius a închiriat aproximativ 500 de metri pătrați din clădirea de birouri United Business Center 2 (UBC 2), din ansamblul mixt Openville Timişoara, către Azets.

Principalul furnizor de servicii în contabilitate şi salarizare din ţările nordice, Azets este un nume nou, dar cu o prezență bine definită pe piață. Anterior, a fost cunoscută sub numele Visma Services. Compania este prezentă în Timişoara din luna aprilie a acestui an şi intenţionează să îşi extindă activitatea pe piaţa locală.

„Ne-am relocat în clădirea United Business Center 2, deoarece spaţiul este mult mai generos, permite extinderea echipei, iar facilităţile oferite sunt net superioare altor locaţii. Suntem o echipă în creştere, sunt multe oportunităţi de dezvoltare în companie, iar intenţia este aceea de a creşte până la 50 de angajaţi, în următorii ani. Avem poziţii vacante pentru specialişti cu experienţă în IT, dar şi poziţii auxiliare, precum resurse umane, vânzări, administrativ”, precizează Alina Burja, Managing Director Azets. Compania Azets s-a mutat la parterul clădirii UBC 2 în luna iulie.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close