Timişoara: Bosch îşi mută sediul în noul proiect de birouri ISHO Offices

Operatorul german de servicii Bosch a închiriat 6.600 de metri pătrați în noul proiect de birouri ISHO Offices, unde va reloca sediul din Timişoara.

Noul spaţiu va fi livrat în primăvara anului viitor, odată cu finalizarea primei etape a proiectului dezvoltat de Mulberry Development, companie fondată de antreprenorul Ovidiu Şandor. „Relocarea biroului nostru din Timişoara ne oferă ocazia de a oferi angajaţilor Bosch un mediu de lucru modern, cu elemente inovatoare. De la început, ISHO s-a poziţionat ca fiind cel mai inovator proiect de birouri dezvoltat în zona de vest a ţării. Din acest punct de vedere, ISHO Offices s-a diferenţiat în procesul de selecţie prin atractivitatea conceptului oferit şi unicitatea sa în Timişoara, dată de locaţie, mixul de servicii, calitatea lucrărilor, posibilităţile viitoare de extindere, dar şi istoricul dezvoltatorului”, declară Raluca Românu, director general Bosch Service Solutions Timişoara.

O serie de firme deja prezente în Timişoara s-au arătat interesate să îşi relocheze sau să extindă activitatea în spaţiile oferite de ISHO Offices.  În plus, dezvoltatorul poartă în prezent discuţii avansate cu mai multe companii de IT, engineering şi servicii, care s-au arătat interesate să investească în regiune. Primul chiriaș, anunțat luna trecută, este Survey Sampling International (SSI), unul dintre liderii mondiali în furnizarea de soluții de date și tehnologie pe diverse sectoare, care deține deja 40 de birouri în 20 de țări. În noul spațiu din Timișoara, compania plănuiește să găzduiască 200 de angajați.

Lucrările de construcție a clădirii au început în primăvara acestui an și vor fi definitivate în primul trimestru din 2018. Proiectul multifuncțional ISHO prevede trei etape de dezvoltare, iar întregul complex va fi definitivat până în 2020. Investiția presupune construcția unei clădiri de birouri cu o suprafața totală de peste 50.000 de metri pătrati, o zonă rezidențială cu 1.200 de apartamente și 2.000 de locuri pentru parcare, un hectar de parcuri și spații verzi, restaurante, terase, un centru after-school, debarcarder, facilități sportive și diverse funcții comerciale. Până acum, Mulberry Development a realizat două proiecte importante: City Business Centre Timișoara și The Office Cluj-Napoca.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close