Timișoara: Bosch Service Solutions s-a mutat în casă nouă

Furnizorul global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri a inaugurat, ieri, noile birouri din clădirea ISHO Offices, în inima Timișoarei.

Pentru a ține pasul cu creșterea din cadrul diviziei de servicii de externalizare, Bosch a închiriat aici patru etaje, cu o suprafaţă totală de birouri de 6.600 mp. Bosch a investit aproximativ un milion de euro în noile birouri, care pot găzdui peste 850 de spaţii de lucru. „Relocarea operațiunilor într-o nouă clădire de birouri, situată în inima Timișoarei, reprezintă un pas important în dezvoltarea organizației noastre. Vom continua să ne consolidăm activitățile și prezența locală, prin investiții viitoare, pentru a le oferi angajaţilor noștri nu doar condiții optime de muncă, ci și diferite posibilități de dezvoltare profesională”, declară Raluca Românu, director general Bosch Service Solutions Timișoara.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Bosch Service Solutions Timișoara este parte a furnizorului global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, care are circa 9.000 de angajaţi în 27 de locații și folosește tehnologie de ultimă generaţie și conectivitatea prin internet, pentru dezvoltarea de soluții integrate și inovatoare de servicii în domeniile mobilității, monitorizării și experienței clienților, precum și servicii de externalizare a afacerilor (BPO și SSC).

Bosch Service Solutions Timişoara are peste 1.000 de angajaţi şi a înregistrat o creștere a vânzărilor de două cifre în 2017. Este principala locaţie din Europa ce oferă servicii de externalizare pentru Grupul Bosch. Principalii factori care au determinat creşterea locației din România sunt abordarea orientată către client, gradul înalt de complexitate a proiectelor și diversitatea lingvistică, ce permite oferirea de servicii în 18 limbi în domenii precum suport și consultanță IT, managementul relațiilor cu clienții, servicii financiare și contabile, managementul comenzilor și servicii de achiziții pentru clienți din diferite domenii de activitate.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close