Timișoara: Datagroup îşi mută sediul în Vox Technology Park

Compania de soluţii software şi prelucrare electronică a datelor, una dintre cele mai vechi din domeniul IT&C, pe piața locală, a închiriat 1.200 de metri pătrați în domeniul de birouri ce va fi inaugurat oficial în luna ianuarie a anului viitor.

Dezvoltat de Werk Property Group, Vox Technology Park va avea o suprafaţă închiriabilă de 26.000 de metri pătraţi şi va fi rezultatul unei investiţii de peste 30 de milioane de euro. Noua clădire este unul din cele mai moderne proiecte de birouri din România și va oferi facilităţi unice la nivel naţional, precum posibilitatea de identificare biometrică la accesul în clădire, locuri de parcare cu staţii pentru încărcarea maşinilor electrice şi spaţii pentru biciclete.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Werk Property Group face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat în ultimii ani, în Timişoara, peste 800 de apartamente şi zeci de mii de metri pătraţi de hale industriale, spaţii hoteliere şi de birouri. Compania Datagroup a fost înfiinţată în Timişoara, în 1995, şi îşi va reloca echipa în noul spaţiu de birouri la începutul anului următor.

„Sectorul IT&C reprezintă unul dintre principalele sectoare din care provine cererea de spaţii de birouri moderne şi toţi dezvoltatorii vânează companiile de profil. Ne-am propus să creăm prin Vox Technology Park un proiect de birouri modern, pentru viitor, care să reprezinte un adevărat hub tehnologic, cu facilităţi tehnologice unice la nivel naţional, iar faptul că peste 80 la sută din suprafaţa contractată a fost preluată de companii IT&C confirmă atractivitatea proiectului pentru companiile de profil”, declară Virgil Tornoreanu, Managing Partner în cadrul Werk Property Group.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close