Timișoara: dm drogerie markt investește 13 milioane de euro într-un sediu nou și un centru de distribuție

Filiala grupului dm drogerie markt GmbH a fost înființată în România în 2007, iar în prezent rețeaua locală dm include peste 90 de magazine și are peste 600 de angajați.

La zece ani de la începerea activității în România, dm drogerie markt va crea încă 300 de noi locuri de muncă, prin construirea unui nou sediu, cu spații de birouri, și a unui centru de distribuție în Timișoara, în Calea Șagului. Lucrările de construcție au început deja și vor fi finalizate în toamnă.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Proiectul are o suprafață totală de 32.000 mp. Noul sediu este proiectat pentru a găzdui 50 de angajați. Spațiul dedicat birourilor, 2.500 mp, distribuiți pe trei etaje, este amenajat în concept open-space și include, pe lângă birouri și săli de ședințe, spații de relaxare, terasă, sală de mese și alte facilități pentru angajați. Clădirea va încorpora și un spațiu dedicat depozitului, cu o suprafață de 12.000 mp, prevăzut pentru 250 de angajați. Noul centru de distribuție va contribui semnificativ la optimizarea proceselor operaționale. Proiectul este realizat împreună cu compania CON-A.

Înființată în 1973, în Karlsruhe (Germania), compania dm drogerie markt s-a extins, de-a lungul timpului, în 13 țări: Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria. Cu aproape 3.500 de magazine și 60.000 de angajați la nivel european, compania a avut, în 2017, o cifră de afaceri, la nivel de concern, de peste 10,25 miliarde de euro.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close