Timișoara: eMAG deschide cel mai mare showroom din provincie

Cel mai mare showroom eMAG din provincie, care va fi deschis mâine, are aproape 900 de metri pătrați și este situat pe Bulevardul Liviu Rebreanu.

Timișoara devine, astfel, al doilea oraș, după București, în care sunt deschise câte două showroom-uri eMAG. Noul magazin offline este al treilea inaugurat de eMAG, în 2017. De la începutul anului, eMAG a mai deschis câte un showroom în București și în Sibiu. „Pe fondul unei cereri tot mai crescute pe piața bunurilor de larg consum, ne dorim să venim și mai aproape de clienții noștri din vestul țării, într-una din cele mai populate zone ale Timișoarei. Noul showroom va acoperi zona de sud a orașului. Vom avea expuse peste 1.000 de produse. Estimăm că noul showroom va permite livrarea a peste 120.000 de comenzi anual”, declară Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

Clienții eMAG vor putea testa aici, înainte de a plasa o comandă, peste 1.000 de produse și accesorii, expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech. Între 12 și 15 octombrie, eMAG oferă, în noul showroom din Timișoara, reduceri exclusive, de până la 45 la sută, pentru diferite categorii de produse, de la electrocasnice și electronice, până la produse de îngrijire personală. Clienții care vor plasa comenzi direct în showroom pot achiziționa produsele în 12 rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor de cumpărături partenere. Oferta completă disponibilă, în primele patru zile de la deschidere, doar în magazinul offline eMAG din Timișoara, poate fi accesată aici.

eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, eMAG are câte două showroom-uri proprii în Capitală și în Timișoara, și câte unul în Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești și Sibiu. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa și Pitești.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close