Timişoara: Flex a închiriat 1.200 mp în ansamblul Openville

Din această primăvară, clădirea United Business Center 1 (UBC 1), din ansamblul mixt Openville Timişoara, va găzdui birourile companiei Flex România, divizie a unuia dintre cei mai importanţi jucători la nivel internaţional în domeniul tehnologiei, proiectării şi producţiei de echipamente.

Flex România a închiriat un spaţiu de 1.200 mp în imobilul office finalizat în decembrie 2017, lângă Iulius Mall Timişoara. UBC 1 are o suprafaţă închiriabilă de 13.000 mp şi reprezintă a doua clădire livrată pe piaţa locală de grupul Iulius, în decursul unui singur an, după UBC 2 (18.000 mp), în ianuarie 2017.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Am lucrat împreună cu partenerul nostru pentru a oferi echipei Flex România spaţii cât mai moderne, funcţionale şi flexibile, adaptate nevoilor şi preocupărilor angajaţilor, în care să le facă plăcere să lucreze. Noile birouri le vor permite angajaţilor să fie nu doar creativi şi performanţi, dar şi să-şi valorifice mai bine timpul, având la doar doi paşi distanţă numeroase facilităţi”, declară Laurenţiu Manea, Manager Office Buildings Openville.

Compania Flex este prezentă în Timişoara din 1998. Cu promisiunea de a ajuta lumea să trăiască mai inteligent (Live smarter), Flex le oferă clienților o gamă completă de servicii, de la proiectare, design și inginerie, până la servicii de producție și logistică. La nivel global, Flex are circa 200.000 de angajați, în peste 100 de fabrici din 30 de țări. Echipa locală are peste 4.000 de salariați. În birourile companiei din UBC 1 își vor desfășura activitatea în jur de 130 de persoane, implicate în proiecte la nivel global. „Datorită extinderii operațiunilor noastre în România, am avut nevoie de un spațiu de birouri de înaltă calitate. Openville a îndeplinit pe deplin cerințele noastre în această privință”, explică Adrian Dumbravă, director general Flex România.

Clădirea UBC 1 are 12 niveluri, iar demisolul este destinat spaţiilor de retail și serviciilor. Aici vor funcţiona, din primăvară, cafenele şi magazine. Clădirea are panoramă şi acces direct spre parcul de 50.000 mp ce va fi amenajat, anul acesta, în ansamblul Openville. Printre chiriaşii prezenţi în clădire se numără şi companii multinaţionale din domeniul IT. Persoanele care lucrează în cea mai nouă clădire de birouri din Timişoara au posibilitatea de a economisi timp, datorită accesului direct la numeroase servicii, în Iulius Mall Timişoara: food court şi restaurante pentru pauzele de masă, fitness center, magazine, cinema multiplex, grădiniţă, clinici medicale, locuri de relaxare şi socializare, spaţii de parcare. Prin programul Card Partener, creat special pentru angajaţii din clădirile de birouri, aceştia beneficiază de promoţii de până la 25 la sută la peste 100 de restaurante, cafenele şi magazine, din Iulius Mall Timişoara.

Proiectată în conformitate cu normele LEED, UBC 1 dispune de implementarea unor politici sustenabile de operare, pentru a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close