Timișoara: Germanii de la Steadforce se mută în ansamblul Openville

O firmă germană de dezvoltare şi consultanţă software, cu sediul în München şi experienţă de peste 30 de ani în furnizarea de soluții IT personalizate, Steadforce este noul „chiriaș” al United Business Center, componenta de birouri a ansamblului mixt Openville Timişoara.

Compania Steadforce are peste 100 de angajați şi oferă servicii de analiză de date, soluții software şi consultanță IT, în automotive, telecomunicaţii şi asistență medicală. Steadforce furnizează software pentru companii precum BMW Group, Audi, Siemens, TÜV Süd sau asociații medicale din Germania, și creează, printre altele, platforma web pentru una din cele mai mari aplicaţii de car sharing din Europa, care are peste un milion de utilizatori.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Relocarea companiei în ansamblul mixt Openville, care se construieşte în proximitatea Iulius Mall, va permite consolidarea planurilor de dezvoltare pentru filiala Steardforce din Timişoara. Steadforce.com este prezentă aici din 2008, sub brandul F&F, și urmărește în special dezvoltarea de aplicaţii web enterprise. Sub noul brand Steadforce, compania va reuni specialişti în data science şi advanced analytics, dar şi dezvoltatori software specializaţi în tehnologii moderne, inclusiv Angular şi React. În noul spaţiu de birouri din Openville vor lucra circa 30 de angajaţi, iar numărul lor va crește până la 50, în următorii trei ani.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close