Timişoara: Norvegienii de la Visma Software închiriază aproape un sfert din clădirea UBC 3 a Openville

Compania Iulius şi Visma Software, dezvoltator norvegian de soluţii software pentru managementul afacerilor, au semnat un contract de închiriere pentru un spaţiu de birouri în clădirea United Business Center 3 (UBC 3) a ansamblului Openville Timişoara, cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din vestul ţării.

Visma Software a închiriat 4.200 dintre cei 18.000 de metri pătrați pe care îi are cea de-a treia clădire de birouri clasa A din ansamblul dezvoltat în proximitatea Iulius Mall Timişoara. Spaţiul închiriat va permite susţinerea strategiei de dezvoltare pe care Visma Software o are pe plan local. Biroul din UBC 3 se va desfăşura pe trei etaje dintre cele 14 ale clădirii. Visma Software este prezentă în Timişoara din 2006 şi are 180 de angajaţi. Compania, cu sediul în Sibiu, are în total circa 400 de angajaţi în România, la Sibiu şi Timişoara.

Prin localizarea sa în proximitatea Iulius Mall, UBC 3 le propune companiilor care doresc să le ofere angajaţilor, pe lângă condiţii moderne de lucru, şi acces rapid la o varietate de facilităţi şi servicii utile, disponibile la doi paşi distanţă: food court, restaurante, centru de fitness, magazine, cinema multiplex, grădiniţă, cabinete medicale, curăţătorie, spălătorie, agenţii de turism. În plus, prin programul Card Partener, creat special pentru angajaţii din ansamblul Openville, aceştia beneficiază exclusiv de promoţii de până la 25 la sută, la peste 100 de locaţii din mall.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close