Timişoara: Prima cafenea-bistro Manufaktura din afara Capitalei va fi inaugurată în ansamblul Openville

Odată cu finalizarea primei etape a ansamblului mixt Openville, în trimestrul al IV-lea al acestui an, timișorenii vor beneficia de noi concepte de shopping şi entertaiment, în premieră pentru regiune.

Printre destinațiile ce vor fi inaugurate în toamna acestui an se numără Manufaktura, un spațiu care are la bază un concept multifuncțional, o combinație între coffee shop, bistro şi restaurant. Manufaktura va ocupa circa 210 mp din parterul clădirii de birouri United Business Center 1, inaugurată în decembrie 2017. Locația se va deschide în septembrie și va fi prima din afara Capitalei şi a patra din portofoliul brandului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Manufaktura promite o experiență unică, unde clienții se pot delecta cu preparate din cea mai proaspătă cafea single origin, un meniu inspirat din gastronomia internațională, muzică bună și un ambient prietenos şi relaxant. Amenajarea noii locații va avea la bază elemente de design inspirate de boabele de cafea, îmbinate cu materiale ce generează luminozitate, căldură şi confort, precum lemnul, cărămida și inoxul.

Oferta brandului va include cinci origini diferite de cafea single origin, proaspătă prin întregul proces de preparare, de la prăjire şi depozitare, până la măcinare. Aici vor putea fi savurate preparate realizate după metode clasice espresso sau alternative, precum Brew V60, Siphon, Aeropress şi Chemex. Cei care vor să se bucure de aroma cafelei acasă sau la birou pot lua preparatele to go sau pot alege cafeaua boabe ori măcinată, în ambalaje personalizate.

Manufaktura nu reprezintă doar un coffee shop, ci şi o destinație mixtă, unde se vor servi micul dejun, prânzul sau cina, acompaniate de recitaluri de muzică live. Va avea un meniu inspirat din gastronomia internațională și va include de la delicii din patiseria franțuzească și antreuri rafinate, până la paste, salate și mâncăruri consistente.

Dezvoltat în proximitatea Iulius Mall Timișoara, Openville va oferi, pe lângă peste 100 de noi magazine, un nou concept de cinema şi o varietate de destinații pentru petrecerea timpului liber, restaurante şi cafenele tematice, cu panoramă spre cel mai mare parc suspendat din țară.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close