Timișoara: Primii angajați s-au mutat în noile birouri din clădirea ISHO Office

Survey Sampling International (SSI), unul din liderii mondiali în furnizarea de soluții de date și tehnologie pe diverse sectoare, care deține 40 de birouri în 20 de țări, este prima companie care a început activitatea în noul spațiu închiriat în ISHO Offices.

Compania are peste 130 de angajați în Timișoara și plănuiește să treacă pragul de 200 de angajați în următorii ani. „ISHO este un proiect foarte atractiv pentru compania noastră prin faptul că este o dezvoltare imobiliară cu adevărat premium în Timișoara, care creează un nou standard pentru spațiile de lucru, dar și pentru locuire. Suntem mândri să fim prima companie care își începe activitatea aici, suntem încântați de mediul de lucru pe care ISHO ni l-a pus la dispoziție și suntem convinși că ne va ajuta să atragem noi talente și să ne fidelizăm angajații prezenți, ceea ce reprezintă un sprijin important pentru planurile noastre de creștere și dezvoltare în Timișoara”, declară Chris Watson, European Managing Director Survey Sampling International.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Faza I a proiectului ISHO Offices, dezvoltat de Mulberry Development, are o suprafață închiriabilă de 15.000 mp. Mai multe companii au preluat spațiile închiriate pentru a le amenaja, astfel încât să-și înceapă activitatea în această vară. „Proiectul nostru atrage atenția celor mai importante companii din regiunea de vest a țării. Vom anunța curând alte câteva contracte de închiriere în clădirile noastre. Interesul major pentru ISHO ne-a determinat să urgentăm lucrările de construcție și la faza a doua a clădirii de birouri”, afirmă Ovidiu Şandor, dezvoltatorul ISHO.

ISHO Offices are la bază experiența a două proiecte dezvoltate pe piața de birouri de Mulberry Development: City Business Centre Timișoara și The Office Cluj-Napoca. La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, cu suprafețe de peste 6.000 mp pe etaj. ISHO Offices va obține unul din cele mai ridicate scoruri de certificare internațională de clădire verde pentru un proiect din România, ceea ce înseamnă un impact redus asupra mediului și cele mai mici costuri administrative din oraș, pentru chiriași.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close