Timișoara: Raiffeisen Bank deschide o agenție în ansamblul ISHO

Agenția bancară va fi deschisă în septembrie și va deservi toate segmentele de clienți: de la companii mari și medii, până la persoane fizice.

Deschiderea acestei agenții este un prim pas spre dezvoltarea unui centru de servicii financiar-bancare în cartierul ISHO din Timișoara. Raiffeisen Bank este prima instituție bancară importantă care își confirmă prezența în ISHO Offices. Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului imobiliar, este într-o fază avansată de negocieri și cu alte companii reprezentative pentru mediul bancar, financiar sau  asigurări.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Raiffeisen Bank este interesată să fie acolo unde sunt și clienții săi, cât mai la îndemâna lor, și de aceea ne uităm la cele mai bune locații dintr-un oraș. Am decis să deschidem o agenție cu servicii de excelență, în cel mai nou business hub din Timișoara, cartierul ISHO, dezvoltat de un antreprenor local recunoscut pentru calitatea proiectelor sale și un partener al băncii noastre”, declară Emil Esanu, director executiv Regiunea 1 Retail și Corporate la Raiffeisen Bank.

La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO va deveni un cartier complet care, alături de cele peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri, va beneficia de o gamă largă de servicii – un centru de conferințe ultramodern, un hotel internațional, un spațiu de co-working pentru startup-urile din oraș, unul pentru evenimente, și un centru de spa și gym.

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piața bancară din România și are peste 100.000 de clienți corporate și peste două milioane de clienți persoane fizice. Rețeaua sa numără circa 445 de agenții, 1.000 de ATM-uri, 191 MFM și 19.000 de EPOS-uri.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close