Timișoara: SAP își mărește echipa de specialiști IT

SAP România își continuă expansiunea pe piața locală prin dezvoltarea centrului din Timișoara, unde compania a inaugurat, astăzi, un nou etaj în clădirea de birouri din City Business Center.

Noua echipă va activa în cadrul diviziei de Cloud Service Center, care are acum 20 de angajați, iar până la finalul anului va număra 40 de specialiști pentru zona de cloud computing. Posturile disponibile pot fi găsite aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

SAP a deschis centrul de consultanță din Timișoara în 2012. A fost una dintre primele firme de software care au avut încredere în potențialul inginerilor specializați la facultățile tehnice din oraș. Echipa de Cloud Service Center, care și-a început activitatea la sfârșitul lui 2016, este dedicată dezvoltării de soluții inovatoare, personalizate în cloud, pentru clienții SAP din diverse industrii. Cei mai mulți dintre beneficiarii acestor soluții își desfășoară activitatea în Europa. Programatorii timișorenii și-au pus amprenta pe unele dintre cele mai cunoscute soluții SAP: Cloud 4 Customer, S/4HANA Cloud, Business by Design, SAP Cloud Platform sau SAP Machine Learning.

Cloud Service Center este parte a SAP Innovative Business Solutions (IBS), un departament SAP la nivel global, format din 2.000 de profesioniști care dezvoltă soluții tip cloud, on-premise sau hibrid, și 38.000 de cercetători și experți în servicii IT. Ei au livrat până în prezent peste 4.000 de soluții personalizate, pentru 1.500 de clienți din toată lumea. Specialiștii SAP IBS transformă concepte de business în aplicații software unice, prin folosirea celor mai noi tehnologii.

„Creșterea echipei din centrul Nearshore Timișoara face parte din strategia de dezvoltare a SAP în  România pentru 2018. Recrutările sunt în plină desfășurare, în toate cele trei centre. Specialiștii din Timișoara, împreună cu cei din București și Cluj-Napoca, contribuie la succesul clienților noștri. De aceea, ne dorim să le oferim un mediu propice pentru dezvoltarea profesională”, declară Cristian Popescu, Managing Director SAP România.

SAP este unul dintre cei mai apreciați angajatori la nivel global. Compania este recunoscută pentru cultura sa organizațională, care sprijină dezvoltarea angajaților săi. Programele integrate de Career Development presupun accesul la training-uri tehnice, cursuri de perfecționare și mentorat. „Această extindere este o confirmare a rezultatelor deosebite realizate în cei șase ani de existență a centrului din Timișoara. Echipa se remarcă prin nivelul ridicat de pregătire a specialiștilor, iar dorința noastră este să asigurăm continuitatea colectivului, atât prin retenția angajaților actuali, cât şi prin atragerea de noi talente. Intenționăm să ne dublăm efectivul anul acesta,. Recrutările se concentrează atât pe specialiști cu experiență, dar şi absolvenți, pasionați de dezvoltarea de software”, afirmă Alexandru Șimon, Development Manager – Cloud Service Center Eastern Europe.

„Am început parteneriatul cu centrul de consultanță din Timișoara din 2013, timp în care am apreciat întotdeauna profesionalismul specialiștilor de aici. Înființarea acestei noi unități este o urmare firească a colaborării începute acum cinci ani. Obiectivul nostru este să construim, în această regiune a Europei, un centru important, care să livreze soluții de dezvoltare la un nivel de calitate ridicat”, susține Harald Pietrus, Head of EMEA Cloud Service Center, SAP Vice President, inițiatorul și susținătorul acestei extinderi.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close