Timișoara: Spitalul Première își face loc în elita jucătorilor de pe piața serviciilor medicale private

Opt milioane de euro vor fi investiți, până la finalul anului 2018, în cel mai mare spital din vestul României. Anul acesta, plafonul de investiții realizat a fost de cinci milioane de euro, a anunțat grupul de acționari ai Spitalului Première.

Spitalul din Timișoara este, în 2017, cea mai importantă investiție în domeniul medical din vestul țării și una dintre cele mai importante din România. Grupul de acționari a anunțat că în 2017 valoarea investițiilor a ajuns la cinci milioane de euro, iar până la sfârșitul anului viitor planul de investiții va fi completat cu încă trei milioane. Intenția grupului de acționari este să ofere servicii medicale în cât mai multe specializări, dar și condiții pentru tratamente de excelență.

Datorită investiției, spațiul actual al spitalului este de patru ori mai mare decât a fost în 2013, la deschidere, iar numărul medicilor care deservesc unitatea medicală este de 30 de ori mai mare. Pacienții români pot beneficia aici de tratamente în specializările chirurgie generală, ortopedie, chirurgie plastică și reparatorie, anestezie și terapie intensivă, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, medicină fetală, neonatologie, neurochirurgie, ortopedie, orl, oftalmologie, pediatrie, urologie. „Ținând cont că Timișoara va fi capitală europeană în 2021 și o să avem un aflux mare de turiști, pe lângă toate lucrurile istorice cu care se va putea lăuda Timișoara, ne vom putea lăuda și cu centre de excelență și performanță în anumite domenii. Și Spitalul Première are anumite domenii în care noi considerăm că putem asigura performanță medicală, precum Obstetrica, Chirurgia ginecologică, Ortopedia sau Neurochirurgia”, declară Prof. Dr. Radu Prejbeanu.

La finalul anului 2016, cifra de afaceri a Spitalului Première a fost de 12 milioane de lei, iar datorită investiției de anul acesta, care a însemnat extinderea spațiului, deci și posibilitatea de diversificare a activității medicale și creșterea numărului de pacienți, cifra de afaceri a fost dublată și încă este în creștere până la finalul anului. Grupul de acționari intenționează ca în următorii trei ani să ofere o gamă completă de servicii medicale, atât pentru pacienții internați, cât și pentru cei externi. Planul de extindere vizează integrarea de servicii medicale precum laboratorul de imagistică și alte servicii care în prezent sunt externalizate. Un prim pas s-a făcut anul acesta prin deschiderea laboratorului de analize.

Spitalul Première este un proiect care a avut un ritm de dezvoltare rapid, datorită cererii mari de servicii medicale private din partea românilor. Cele mai importante două valori pe care unitatea spitalicească le are în relația cu pacienții sunt tratamente corespunzătoare corecte și realizate cu profesionalism, și confort și atenție pentru perioada de recuperare. Din grupul de acționari fac parte medici cunoscuți pentru rezultatele lor profesionale și cu o reputație consolidată în rândul pacienților: Prof. Dr. Radu Prejbeanu, Dr. Ionel Trifon Cioată, Dr. Daniel Bran, Dr. Bogdan Mureșan, Dr. Simedrea Voicu, Dr. Dan Negoescu și Dr. Florin Dorneanu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close